Program

HR 4.0 – izzivi in nova realnost

Spremembe, ki jih narekujejo industrija 4.0, novi storitveni poslovni modeli in trendi na trgu dela, so neločljivo povezne s preoblikovanjem na področju človeških virov. Obenem so spremembe, ki se neposredno tičejo ljudi, kot so spremembe sistema plač in nagrajevanja, spremembe v organizacijski kulturi, kadrovska prestrukturiranja in organizacijske spremembe same po sebi velik izziv, ki zahteva dobro premišljene odločitve in aktivnosti.

Na dvodnevni delavnici se bomo ukvarjali s strateškim pomenom in praktičnimi izzivi sprememb, ko je HR v vlogi pobudnika ali soustvarjalca sprememb. Delavnica bo temeljila na primerih procesov sprememb na področju HR v izbranih podjetjih z uspešno izvedeno transformacijo. Spoznali bomo dobre prakse, koristne trike in razmišljali, kako se izogniti pastem uvajanja sprememb. Zaključili bomo z razmišljanjem o novih modelih HR, napovedovanju zmožnosti za prihodnost in izzivih HR ob prehodu v prihodnje faze gospodarskega cikla.

PROFIL UDELEŽENCEV:

HRM managerji in kadrovski strokovnjaki

Predavatelj/i:

Ekonomska fakulteta

Matej Černe

Dr. Matej Černe je izredni profesor za področje managementa in organizacije na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. V raziskovalnem, pedagoškem in svetovalnem delu se osredotoča na inovativnost, ustvarjalnost, organizacijsko vedenje in psihologijo ter vodenje v digitalni dobi. Za svoje raziskovanje je prejel številne mednarodne nagrade in objavljal v najboljših revijah s področja managementa. Deluje kot član uredniških odborov v znanstvenih revijah in je aktiven v mednarodnih raziskovalnih združenjih. V preteklosti je deloval kot vodja Laboratorija za odprte inovacijske sisteme na Centru odličnosti COBIK, kjer se je ukvarjal s so-ustvarjanjem prebojnih rešitev za visokotehnološko podjetništvo v Sloveniji in Jadranski regiji. V okviru platforme Co-Invest se je ukvarjal s coachingom potencialnih podjetnikov na področjih tehnik spodbujanja ustvarjalnosti in oblikovanja poslovnih modelov. S področja spodbujanja ustvarjalnosti, managementa sprememb, digitalne preobrazbe in inovacijskih sistemov je bil del številnih izobraževalnih programov ali delavnic v podjetjih, kot so npr. Talum, Trimo, Unior, Sumida, Triglav, NLB, ETI Izlake, Študentski servis, Iskraemeco, Gorenje, Triglav, Metronic, Comtrade, Cosylab.

Fakulteta za matematiko in fiziko

Martin Čopič

Martin Čopič je zaslužni profesor fizike na Fakulteti za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani. Diplomiral je leta 1972 in magistriral leta 1977 iz fizike na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo UL. Leta 1979 je tam tudi doktoriral na področju fizike kondenzirane materije. Po doktoratu se je zaposlil kot asistent na Oddelku za fiziko UL, kjer je leta 1993 postal redni profesor za področje fizike. Je tudi raziskovalec na Institutu Jožef Stefan. Podoktorsko se je eno leto izpopolnjeval na City College of New York. V letih 199/92 in 1999/2000 le bil gostujoči raziskovalec na Univerzi v Coloradu, ZDA, leta 2013 pa 8 mesecev na Univerzi v Cambridgeu. Njegovo raziskovalno področje je fizika mehke snovi, predvsem tekočih kristalov in njihovih optičnih lastnosti. Kot strokovnjak za optiko in lasersko fiziko je sodeloval z industrijo s področja fotonike. Je avtor ali soavtor okoli 130 člankov v mednarodnih znanstvenih revijah. Bil je mentor 15 doktorskim študentom. Od leta 2001 do 2003 je bil dekan Fakultete za matematiko in fiziko. Od leta 2013 do 2017 je bil prorektor Univerze v Ljubljani zadolžen za področje raziskav.

Dimenzija dogodka

Poslovno  mreženje

Poslovno mreženje

Novi trendi in znanja

Novi trendi in znanja

Okrogle mize in navdihujoče diskusije

Okrogle mize in navdihujoče diskusije

Interaktivne, praktično usmerjene  delavnice

Interaktivne, praktično usmerjene delavnice

Za vse, vključene v transformacijo podjetja

Za vse, vključene v transformacijo podjetja

Kotizacija

Individualna prijava

250 EUR (brez DDV)

Skupinska prijava

do 5 udeležencev - 970 EUR (brez DDV)
do 10 udeležencev - 1.800 EUR (brez DDV)
Za več informacij o skupinski prijavi nas kontaktirajte na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za podjetja, člane SRIPT-a, je udeležba na programu brezplačna. Ob prijavi v opombe navedite kodo SRIPT.

Cena kotizacije je enotna in vključuje udeležbo na celotnem programu, pri čemer si vsak udeleženec sestavi svoj želeni obseg programa.
V primeru premajhnega števila prijavljenih na posamezno delavnico, si pridržujemo pravico do odpovedi te delavnice. Povračilo kotizacije je možno zgolj za odjave prejete do vključno 16. aprila 2021. V primeru, da ste na dogodek prijavljeni, se ga pa ne udeležite (brez pravočasne odjave) vračila kotizacije ni. Morebitna sprememba izbire delavnic je mogoča do 16. aprila 2021.

* V ceno kotizacije ni vključen DDV.

Pomembne informacije glede vaše prijave

Pomembne informacije


Podjetja za prijavo več udeležencev izpolnite prijavo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVE sprejemamo do zapolnitve mest preko elektronske prijavnice. Potrditev prijave in povzetek izbranih delavnic vam bomo poslali na vaš elektronski naslov.

ODJAVE upoštevamo do 16. aprila 2021, sicer zaračunamo celotno kotizacijo. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

PLAČILO Račun vam bomo izstavili 14 dni pred dogodkom ali po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839 TGZ_SRIPT_logo_final